Contact

Direct contact met bestuur

 
Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar het bestuur.
 
Adres kergebouw
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt
Hoofdstraat 149
De Lier
 

Contactformulier

 
Vul het onderstaande formulier in als u (proef)lid, projectlid of donateur wilt worden. Of voor alle andere vragen aan het bestuur.

One comment

 1. beste,
  wilt u uw leden opmerkzaam maken op de scratch van de ARMED MAN van Jenkins op zaterdag 3 maart 2018 in de Wilhelminakerk te Dordrecht. Met ruim 150 zangers, vol orkest en solisten gaan we er een prachtige dag van maken. Voor de pauze: deel III van de Messiah

  Inschrijven
  De kosten voor deelname bedragen € 42,50. Deze bijdrage moet je overmaken op rekening NL69 INGB 0000 9339 55 van Dordtissimo o.v.v. de naam deelnemer + stemsoort (voorbeeld: Jan Jansen + Bas). Indien je inschrijft vóór 31 december krijg je € 5,00 korting. Na de betaling bent je pas echt ingeschreven. Eén keer per maand verzorgen wij een mailing naar (nieuwe) deelnemers. U krijgt dus geen aparte ontvangstbevestiging. Jouw rekeningafschrift is het bewijs van betaling en dus deelname.
  Je krijgt voor jouw bijdrage professionele ondersteuning, liefdevolle verzorging, een heerlijke lunch, doorlopend thee en/of koffie, een dag vol zangplezier, een onvergetelijke avonduitvoering en de bewondering van jouw eigen publiek.
  Op dit moment staat de teller op 130 zangers; we liggen mooi op schema voor de 200 è
  SATB = 36/56/20/18.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.