Contact

Direct contact met bestuur

 
Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar het bestuur.
 
Adres kergebouw
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt
Hoofdstraat 149
De Lier
 

Contactformulier

 
Vul het onderstaande formulier in als u (proef)lid, projectlid of donateur wilt worden. Of voor alle andere vragen aan het bestuur.

2 comments

 1. beste,
  wilt u uw leden opmerkzaam maken op de scratch van de ARMED MAN van Jenkins op zaterdag 3 maart 2018 in de Wilhelminakerk te Dordrecht. Met ruim 150 zangers, vol orkest en solisten gaan we er een prachtige dag van maken. Voor de pauze: deel III van de Messiah

  Inschrijven
  De kosten voor deelname bedragen € 42,50. Deze bijdrage moet je overmaken op rekening NL69 INGB 0000 9339 55 van Dordtissimo o.v.v. de naam deelnemer + stemsoort (voorbeeld: Jan Jansen + Bas). Indien je inschrijft vóór 31 december krijg je € 5,00 korting. Na de betaling bent je pas echt ingeschreven. Eén keer per maand verzorgen wij een mailing naar (nieuwe) deelnemers. U krijgt dus geen aparte ontvangstbevestiging. Jouw rekeningafschrift is het bewijs van betaling en dus deelname.
  Je krijgt voor jouw bijdrage professionele ondersteuning, liefdevolle verzorging, een heerlijke lunch, doorlopend thee en/of koffie, een dag vol zangplezier, een onvergetelijke avonduitvoering en de bewondering van jouw eigen publiek.
  Op dit moment staat de teller op 130 zangers; we liggen mooi op schema voor de 200 è
  SATB = 36/56/20/18.

 2. Goedemorgen,

  Helm & Heus Makelaars introduceerde begin dit jaar de verenigingsactie. De actie houdt in dat iedere nieuwe verkoper bij Helm & Heus Makelaars een vereniging, stichting of goed doel mag kiezen om een donatie van €100,- aan te doen. De verkopers van Midden Woerd in Naaldwijk hebben het Oratoriumkoor de Lier gekozen. Zodra deze vereniging of stichting zich heeft aangemeld zullen we de donatie volbrengen.

  Enkele voorwaarden kunt u vinden via deze link: https://www.helmheus.nl/over-ons/sponsorpagina/verenigingsactie-2/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.