Welkom bij Oratoriumkoor De Lier

Het Oratoriumkoor De Lier is een niet kerkelijk gebonden gemengd zangkoor dat voornamelijk oratoria maar ook cantates en missen uitvoert.

Jaarlijks wordt in samenwerking met een orkest en vocale solisten een concert gegeven waarbij één of meerdere van genoemde muziekwerken worden uitgevoerd.

  

HERDENKINGSCONCERT op zondag 14 november 2021

De afgelopen anderhalf jaar hebben we allemaal te maken gehad met de gevolgen van het coronavirus, de één meer dan de ander, maar niemand van ons kon in het dagelijks leven aan de gevolgen ervan ontkomen.

We weten allemaal wat zich heeft afgespeeld in de verzorgings- en ziekenhuizen, onze hele samenleving was min of meer ontwricht, en dat alles is niet zonder gevolgen gebleven. Heel veel mensen kampen nog steeds met de opleving of de naweeën van Covid 19, maar ook een groot aantal mensen hebben het helaas niet overleefd.  

Oratoriumkoor De Lier wil deze mensen herdenken tijdens een herdenkingsconcert dat gehouden zal worden op zondagmiddag 14 november in de katholieke kerk HH Martelaren van Gorcum te De Lier. De aanvang van het concert is 15.30 uur, de deur gaat open om 14.30 uur.

De volgende werken zullen, in willekeurige volgorde, worden uitgevoerd:

  • Ik zal er zijn van Hans Maat, Kinga Bán en Adrian Roest
  • Wenn ich einmal soll scheiden, koraal 62 uit de Matthäuspassion van J. S. Bach
  • In Paradisum, Requiem No.7 van Gabriel Faure
  • Lacrimosa van W. A. Mozart
  • Stabat Mater Dolorosa en Quando Corpus Morietur, deel 1 en 5 uit het Stabat Mater van J.G. Rheinberger 
  •   The Lord is my Shepherd en The Lord bless you and keep you van John Rutter
  • uit The Peacemakers van Karl Jenkins de delen 1. Blessed are the peacemakers; 4. I offer your peace;              5. Inner peace; 6. Healing Light; 14. One song; en 16. Dona nobis pacem.

Medewerking wordt verleend door Britt en Chris Voskamp, het Haags Cantate Consort, onze vaste pianiste Gulmira Issabekova aan de vleugel. Het orgel wordt bespeeld door MisakaKazama.

Het geheel staat onder de inspirerende leiding van onze dirigent André Cruz.

 

Kaarten á € 10,00 kunt u kopen tegen contante betaling bij alle leden van ons koor,  of bestellen bij onze secretaris Gerda Heuchemer, telefoon 06 24251842,  gerdasouge@gmail.com

of via info@oratoriumkoordelier.nl

 

Na het plaatsen van uw bestelling via email of contactformulier krijgt u hiervan een bevestiging met een verzoek tot betaling. Wanneer de betaling is voldaan liggen de kaarten voor aanvang van het concert voor u klaar bij de ingang van de kerk.

Tot slot: Oratoriumkoor De Lier houdt zich bij dit concert aan alle op 14 november geldende Corona-maatregelen en toegangsvoorschriften.

 

We zien er naar uit u op 14 november als onze gast te mogen begroeten.

Bestuur en leden van Oratoriumkoor De Lier.

 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren Stichting Liers Gevoel              en Loswal De Bonnen,  alsmede door de overige hieronder vermelde sponsoren. 

Klik op een logo om naar de website van de sponsor te gaan

 

                   

 

               

               

             

                            

          

                                

                       

  

 

Rabobank ClubSupport 

Vanaf 4 oktober gaat de Rabobank ClubSupport weer van start !! De actie loopt dit jaar tot en met 24 oktober.

Bij Rabobank Westland telt de mening van de leden mee, ook als het om sponsoring gaat. Voor Rabo ClubSupport bepalen de leden welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport

kunt u uw stem op uw favoriete club uitbrengen. Via deze link kunt u ook alle informatie over deze actie vinden. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, des te hoger is het bedrag dat naar de clubkas gaat! De stemperiode voor Rabo ClubSupport is dit jaar van 4 oktober t/m 24 oktober.

U bankiert wel bij Rabobank Westland maar u bent geen lid? Word nu lid, het kost niets, maar het levert onze vereniging heel veel op.Informatie vindt u via dezelfde link.

Vorig jaar mochten wij dankzij uw stem(men) een heel mooi bedrag in ontvangst nemen.Wilt u ons dit jaar weer helpen door 1 of 2 stemmen op Oratoriumkoor De Lier uit te brengen?Wij zouden dit zeer op prijs stellen!

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Bestuur en leden van Oratoriumkoor De Lier

 


   

 

 

 

 
  
 


  

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.